Присвята Миколаївському академічному українському театру драми та музичної комедії Ах, цей театр: вогні, аплодисменти і відблиск люстр- це із життя фрагменти.
Торгає скрізь, мелодія незрима. з криштальних сліз- народжується рима.
Слова - магніт, підкорені всі дії, ідуть у світ, зі сцени, мов ті мрії.
Лиш для душі- ці зустрічі з театром, святковість у житті- солодощі з антрактом.
Червоний зал, іще не раз згадаю і блиск дзеркал, я бачити бажаю...
|