Час,дорогоцінний завжди є нас Тільки тоді,коли думаємо про нього, Життя летить стрілою,- неначе птах, А може бути вічність,якщо захочемо ми цього.
Люди,які живуть навколо нас, Одівають маски,знімають – коли затишок навколо Щоб у домі вогник щастя і надії не погас . «Ранені душею» не тим, відкривають двері помилково.
Коли доля для випробувань, надіває «плащ» на нас, І ми по інстинкту захисту, хочемо вирватись із нього Не пам’ятаючи,що-людина, душа, є у кожного із нас, Нажаль не кожний зрозуміє,що людина - не просто слово.
Час дорогоцінний, завжди є для нас Лише тоді,коли зупинимось,заглянемо ,що оточує навколо: Любов,гармонія,душа,-це все є серед нас Не бачимо,тому й не створюємо,а руйнуємо життя і слово.
Життя летить стрілою-неначе птах, Який ніколи,як і ми не вернеться до того, Хто не чекає, живе вже не для нас, І дім його,не зветься уже домом.
Час дорогоцінний завжди є для ,нас Коли у долі чи життя- знайдеш ти своє слово, Живе душею,сповнене любов`ю(яка є завжди серед нас) Тепер вже не розлучним : живим,почутим,справжнім словом…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")