Коротко про Життя… Життя-прекрасне, різноманітне , чудове…Так? Задайте кожний собі питання, яке воно у вас? Добре, приємне людина мало запам’ятовує, і мало згадує порівнюючи з поганим. Тобто – відповідь на дане питання буде негативною, кожний почне шукати якісь недоліки, негаразди, проблеми(хоча в кожного вони різні і різного характеру). Як непомітно і скоро воно проходить(життя).Тут ми пам’ятаєм ще себе маленьким, потім школа, а потім в кожного своє. Значить потрібно приємні миті цього життя проводити так , і з тими людьми ,щоб , запам’яталося. Навіть, якщо з часом все пройде, щоб оці приємні миті лишилися… Час - який дорогоцінний він для нас.(Хоч не завжди ми це усвідомлюємо).Скільки часу на даному етапі життя займає Інтернет(вконтакті, однокласники, фейсбук, і т.д.)Мабуть кожний задимлювався над цим, але тільки задумлювався… Перебуваючи, наприклад, вконтактах, ми перебуваємо у своєму так званому другому житті- віртуальному. Ми маємо доступ до інформації інших користувачів, та безліч інших можливостей. Особливо мене, зацікавила зацікавила графа *друзі*. В кожного по-різному : 38 , 55 , 150 , 200, 500 і т.д… Питання : скільки в нас друзів в справжньому житті?!. Скільки тих ,хто реально той ,кого ти з гордістю назвеш *Справжній Друг*, скільки , скільки? – Мало, справжніх дуже мало, а той і нема…А хотілобся…Просто потрібно більше часу проводити в справжньому ,а не віртуальному житті… Я не спору, я такий самий користувач соціальних мереж таяк інші… Час іде вперед, постійно оновлюється, що колись були (і є , но менше) машинки ,ляльки, і т.д.,то зараз ми це все знаходимо також у комп’ютерах. Колись,(і зараз ,но також менше), листи, зустрічі, то сьогодні інтернет(повідомлення, безліч корисних і не дуже можливостей)… Отже, стараймося більше проводити час в реальному житті. Проводити з рідними, близькими, друзями, знайомими, проводити так, щоб запам’яталися лише приємні миті життя. Бо втративши близьку людину, ми не зможемо знову «додати до друзів» , (як це можна зробити в віртуальному житті ), хоч як би ми цього не хотіли…Задумайтесь!, і проживіть так життя, кожну його мить хотілося прожити щераз…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2095 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")