Ми – війна. Немає згоди. Ми – полин. Гіркота прозріння. Наші руки – Хрести-розп’яття. Душі наші – Чорне каміння. Очі – вітер. Голос – крига. То – мовчання. Німе поле. Біль – нестерпний. Радість – миттєва. Життя – замкнене коло.
Погляд – дикий. Муки – вічні. Ліків немає – Смерть навколо. Символ – віра. В серці – багаття. Життя – замкнене коло…
Наче лезо - слово гостре, На терезах - час і простір, Сонце сходить - сяють вічі, Нагорода - шлях у вічність...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")