''/Щоб світ наш був із доброти й любові- про це нам треба завжди пам'ятати, не ображати ближнього у слові і у біді завжди допомагати. мене весь час такого вчила мати Із дому виряджаючи,із хати. і не забуду я цих слів повік, і думаю,що буду весь свій вік Любити і добро всім дарувати. Лиш так ми зможемо спасти цей світ, Бо лиш добро на світі все зціляє і ми врятуємо його від бід і сонечко із неба всім засяє!
|