У кожної людини є душа У когось вона дуже добра, А у когось -підла і дуже зла. Коли нам боляче й вона болить, Коли нам весело і на душі Приємна,добра і щаслмва мить. Дарує нам добро добра душа. Іде від неї світло і краса, В ній щирість і високі небеса І Божа мимлість,що від зла спаса. А зла душа нічого не несе Вона байдужа,від горя не спасе. Тож бійтеся байдужої душі Вона вас зрадить,покине у біді.
|