Кудись спішать в турботах люди З розумним виглядом облич, А що там далі з нами буде В роки буремних протиріч?
Не знаємо і знать не можем Що буде з нами через рік Чи правда в світі переможе? Чи буде так уже повік?
Чи зможемо колись піднятись? Зажити добре на землі? Щоб не журитись,а сміятись І мати впевненість в собі.
Зверніть увагу ті,що зверху, Пожити дайте так,як слід Трішки краще,не доверху лиш би в добрі,безсліз,без бід.
Багато не просимо у вас, Лиш дайте нам життя заможне, Щоб працю мав робітничий клас, Невже зробити це не можна?
І гідну пенсію старичкам, Вони сумлінно працювали І життя подарували нам, Щоб ми їх гідно шанували
Це все,що просимо у вас, Так мало просимо зробити, А ви-в словах дбаєте про нас, А ми- у злиднях далі жити.
|