РАдію сонцю,небу голубому, Чарівним квітам,що цвітуть в саду, Радію на землі всьому живому, Весь білий світ безмежно я люблю!
Радію квітам білої ромашки, Чарує ніжний матіоли цвіт, І зачаруюсь дивним співом пташки, І обніму руками білий світ.
Радію,що живу на цьому світі, За свою долю Богу, дякую, За те,що познайомив нас з тобою І за талант- безмежно дякую!
За те,що виражаю почуття Що душу переповнюють до краю, За те,що маю право на життя, За все прекрасне,що в душі я маю.
І не журюся,що не дав мені багатства, А душу дав, в якій весна жива, Найкращі почуття любові й братства, А це-багато більше від добра.
Що значать гроші перед духовним, Звичайно розкіш,слава і дурман, Для мене ж головне-життям жить повним, А все останнє- мішура,обман.
|