В житті багато горя і печалі, Та не сумуй,лише душею відболій, Відкинь усе недобре як найдалі, Живи щасливо і попри все- радій!
Не треба плакать- краще посміхайся І буде свято на вулиці твоїй, І щоб не сталося в житті- тримайся, Вихід із біди завжди знайти зумій!
Життя своє зумій прожити гідно, Завжди всміхайся,у відчай не впадай, Працюй завзято,з вогником і плідно І звідки родом ти,не забувай!
Нам треба все на світі пережить, Всі труднощі життєві подолати, Життя своє немовби скарб цінить, А коли сумно- пісню заспівати!
І хоч багато горя і печалі Та все ж чудово в цьому світі жити! Іти вперед із посмішкою далі І долею своєю дорожити!
|