настроєна В моїй душі-глибока ностальгія, Бренить у серці не настроєна струна Немов висока нездійснена мрія, Немов остання юності весна.
Моя печаль летить у небо синє, Зірок високих сум мій дістає... бо вже не вернеться і не прилине Далека юність,що в душі живе.
|