Зійшло на небі сонечко яскраве І знову день почався трудовий, Життя,хоч і тяжке,але цікаве І кожний день прожитий -дорогий. І нічого на долю нарікати, Яка не є,але вона -твоя І з гідністю всі труднощі долати, Бо доля в нас у кожного -своя. І щоб не сталось- треба пережити Хоч тяжко,але витримати все І всим,що маєм треба дорожити, А все погане,все ж колись мине. Живи ,радій і людям посміхайся Забудь всі свОї болі і жалі, Радій життю ,у сонечку кохайся І хай в душі співають солов'ї!
|