відкрий для себе вільні сни: холодні зими серед спеки літа. крилаті мрії у багрянім листі восени. зімкни повіки у зимових квітах. відкрий для себе подихи весни, чарівний погляд вранішнього сонця. солодкий присмак чистої травневої роси, і паперовий літачок, котрий літає повз віконця. відкрий їх і впусти нове життя, дозволь собі радіти щосекунди. бо час летить і сни тікають в забуття, свідомість повертається у сірі будні.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")