Наталочко! Забула ти
про мене -
У мандрів
інші виміри
і сни...
Старий і хворий, знаю
достеменно,
Що вже не дочекаюся
весни.
Та все ж... пишу листа -
Він марний, як тверезо,..
Бо навкруги і у душі пітьма.
Ти ж в мандрах... Ну, яка
твоя адреса?
Її не знаєш навіть ти
сама.
18.10.2013
|