Багато значить слово у житті бо словом можна врятувати А можна просто взяти й вбити, Нам треба ближнього любити Й добра йому бажати як собі. А вже як сталась сварка- не гордіться Подайте руку і тихо помиріться В любому краї і з кожною хвилиною Завжди ви залишайтеся -людиною! І щоб там не було-ви знов і знов- Даруйте один одному-любов!!!
|