Чому не хочуть люди в мирі жити?
Чому не хочуть бажати всім доброа?
А хочеться недобре щось зробити.
Забрати землю у свого сусіда.
Як добре жити у дружбі й мирі.
Коли щасливо країна пожива
І люди всі веселі і щасливі,
І горя їм ніякого нема.
Звертаємось до тебе,Путін Вова
Уже весь світ засуджує тебе
Навіщо,Вова,ти ламаєш дрова
І дурнем виставляєш ти себе.
На всенький світ ти очорнив державу
Ти на Росію просто наплював
Подарував ти їй недобру славу
О.Вова Путин ,ти не прав.
Поки не пізно,чуєш,схаменися!
Із України виведи війська
Росії рідній в ноги ти вклонися
І не роби із себе дурака!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")