ВІРШ "БАБУСЯ Й КОТИК"
Жила стара бабуся у хатинці
У самоті,.на цілий світ одна,
Колись було у неї два синочка,
Та їх забрала клята та війна.
Дідусь такОж з війни не повернувся
Десь на чужбині зоставсь лежати
І білий світ від тих подій здригнувся,
Як тяжко це бабусі споминати.
І ось одна,з своєю самотою
Старенька жінка плаче під вікном,
Давно вона зосталася вдовою
Нема синочків рідних за столом.
Бабуся вийшла рано вранці з хати,
А на порозі- маленьке кошеня.
Сидить і плаче,десь поділась мати,
Покинула мале своє дитя.
Взяла бабуся котика на руки
І в теплу хату тихо занесла,
Вона вже так стомилася від муки,
Йому малому молочка дала.
І стали жити разом -баба й котик,
Вони вже не самотніми були
бо їм приємний був взаємний дотик
вони удвох вже по життю ішли.
Бабуся гладить кицюні шубку,
А котик весело співає "мяу-мяв"
удвох топили вони взимку грубку
і не страшний мороз їм вже бував.
Бабуся й котик живуть у хатці
іІ затишно, і тепло їм удвох,
А в день вони сидять рядком на лавці
І сонце гріє ніжно їх обох.
Додав: freedom (20.05.2014)
| Автор: © ГАЛИНА НЕСМАШНА
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1400 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА