Тебе нема. Приходиш лиш у сни,
Такий усміхнений, коханий і завжди
Береш за руку, йдемо навмання ,
Туди де сонце, де любов , де ти і я!
В цей час немає суму, безнадій,
Я чую серцем ,любий, ти навіки мій!
І тихий спокій , немов білий пух
Прикрив крилом, й мій буревій душевний , вщух!
Куди не гляну, квіти ! Мов в раю!
Мені не страшно! Впевнено з тобою йду.
Ти місяць мій, а я твоя зоря,
Така любов горить! Ніколи не згоря!
Коханий мій! Чом забарився день?
Чому лиш ніч? Мовчить струна моїх пісень.
Прийди, розвій цей сум моїх чекань.
Скінчиться біль! Тривожна ніч моїх бажань!
Я вірю в долю. Знаю , ти прийдеш.
Відчую серцем. До небес мене знесеш!
Кохання запалає на весь час!
Карма душі – призначення, з`єднає нас!
|