Десь лунала пісня про долю дівочу
трішечки сумненька хоч і чарівна
Дівчино миленька побажати хочу
Будь завжди щаслива,гарна й молода.
Покохала хдопця.хлопця молодого
Йому дарувала вірні почуття
Та й не сподівалась горенька лихого
Дівчину покинув.майнув на чужину
Для себе шукати кращого життя.
Не плач,не журися,дівчино чарівна
Ще прийде до тебе радісна весна
І розквітне серце юная царівна
Будеш ти щаслива.квітко молода!
А той,що покинув не вартий любові
Буде він по світу доленьку шукать
Та не знайде краще дівчини милої
і себе він буде все життя карать.
Гарна вийшла пісня,п.Галино, за народними мотивами, хоч в середині вірша трохи збивається ритм і рима, та деякі наголоси, але в піснях таке трапляється.
П.Наталочко,безмежно дякую за коментар.Маю надію,що скоро з'являться мої пісні.Здається я знайшла таку людину,яка погодилась написати музику до моїх віршів.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")