Хороший вірш... Та, тема не нова і потвторюється: козаки..... Шукайте нові образи, нові теми.... Щось нащі поети люблять писати про одне і теж.. Я розумію, що нового не можна придумати, адже кохання - вічне... Не ображайтеся...
Гарний вірш з народним уклоном і навіть вільне плавання наголосу не дуже мішає. Так воно в житті буває і що характерно, що жінка, яка побувала в такі й же ситуації, так негарно обійшлася із дівчиною... Він мені нагадав одну дитячу пісеньку, яку ми з подружками було, викрикували годинами. Ось вона. Була в діда собака І він її любив. Вона заїла птаха І він її убив, і при дорозі поховав, і на гробі написав: Була в діда собака І... так далі.... аж допоки не охлянеш.
При чому тут старі образи , при чому тут наголоси , знову ми вертаємося на круги свої , прилипли до правил , до законів , які ж самі створили ( тобто люди перед нами) , а якщо добре співається , а головне - думка яка ж хороша , може ідея стара , з певними оновленнями , зате хіба не варто потворяти ще і ще - про честь , і совість , і про відповідальність за свої вчинки ! Прекрасно , ясно що можна дещо підредагувати , а взагалі то добре !
Всім вдячний за відгуки. Так, тема, може, дещо й затерта, але від того людські характери не міняються, тож і повторюється в житті одне й те ж щораз та щораз.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")