ОСІНЬ
Тихо , на вшпиньках, підкралася осінь,
Небо заплакало, зникло тепло
Верби схилили гілки жовтокосі,
Скошено в полі останнє стебло.
Пташки гуртуютьсяє ,довга дорога-
Літо шукати летять за моря,
Там перебудуть, та й знов до порога
Рідного краю ,покличе пора!
Чи ж повернуться усі до одного?
Скільки їх згине , від втоми шляху?
Крила зітруться, чи ж буде підмога,
Щоб долетіти, вітати весну.
Так вирушають в незнану дорогу,
Молодь ,краса наша, , маковий цвіт!
То ж помолімося ,з проханням до Бога,
Щоб оберіг ,й був короткий відліт!
Додав: Таля (26.08.2014)
| Автор: © Наталя Буняк
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1191 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 12
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА