Десь молодість сховалася,
Побігла не прощалася,
І стерла всі сліди.
Щукаю дні і ніченьки,
Дивлюсь, питаю річеньки ,
Чи бачила роки?
А річенька всміхається,
Біжить не зупиняється,
Не даром молода!
У неї завжди молодість,
Чи то в жару чи в холоді
Бурлить, не затиха!
Та знаю, знаю річенько,
У серці твоїм пісенька,
Сховала ти роки.
Сама ними красуєшся,
І веснами милуєшся,
Хоч спогади лиши!
|