Глузливим сміхом кидаєш вдогін,
При зустрічі ховаєш хитро очі,
В моїм житті шукаєш гірших змін
І думаєш, що цим мене зурочиш.
Шепочеш злісно, що пора іти,
Бо ця зима вже втретє на порозі,
Та я дійшла до цілі, до мети.
І знаю: тут кінець моїй дорозі.
В душі моїй не плаче каяття,
Під тином не дрімаю в літні ночі.
Я вигребла з свого життя сміття
Й мене оберігають Божі очі…
Але який ти з цього маєш зиск
Що камінь на стежки мої кидаєш.
Для тебе це невиправданий ризик -
Що у житті збираєш, те і маєш…
Особисті переживання виказані в вірші , кажуть що ви наділені особливими почуттями - відчувати і любити , і це прекрасно , бо вмієте ще їх перенести на рядки ! Саме головне - від душі і щиро !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")