А я сьогодні з вітром танцювала,
Кружляли вальсом поміж білих хмар,
Ніколи навіть і не уявляла,
Що вітер може розпалити жар!
Багаття згасло. Ні, воно жевріло,
То блисне , а то в попелі іскрить,
А вітер дує , тріскотить так живо,
Хвилинка, дві і до небес злетить.
Я вже горю! А вітер геть подався,
У нього, бач, свої ще є діла,
Йому танок зі мною гарно вдався,
Спалив мене! У попелі життя.
|