Коли бушує злісна хуртовина,
Сліди мої постійно закрива,
Блукаю. Розгубилась ,мов дитина,
Мерзла сльоза, сніжинкою сплива.
Куди іти? Заметена дорога,
Та все ж іду! Хатина десь там є!
Слідів нема, в душі моїй -підмога,
Це інтуїція, вона не підведе!
А в хаті свято! Племеніє вогник,
В кружок зібрался уся сім`я,
Налиті чаші. У гостях виновник-
Прощальний Рік! В Новому- буду я!
|