Інтернет- не життя,
не твій друг чи сусід,
то- омана зрадлива,
вона - нереальна,
і не завжди там мовить
людина моральна,
і не завжди є відповідь
в ньому нагальна,
бо життя вимагає
все більші картини,
і слова, і чуття-
усе більше людини.
і нeмає часу грати
інтернет-ігри...
ось- солдати.
вони не добігли.
Іван Петришин
інтернет - як будь яка матеріальна річ у матеріальному житті , має дві душі , дві сторони - ось молотком можна забивати цвяхи , але і можна вбити людину навіть слово матеріальне - може і дати людині життя , і його забрати , тому створена душа - яка кожну річ одухотворяє , а хто без душі - робить лише матеріальні речі ... Це моя така маленька філософія !
Так, Інтернет не замінить"живу" розмову... Та, без цієї сучасної новації неможливо вже... Можна написати одне слово і поянення буде, багато словників не треба листати... І віші Ви ж друкуєте в Інтернеті, і тому, стає більше знайомих і друзів, які теж можуть внести у життя позитив...
У мене, як і в багатьох немолодих людей, суперечливе ставлення до інтернету. Можна висловити це, приміром, так: я ним користуюсь, але не довіряю. То ж вірші люблю писати ручкою на папері, а в інеті лише викладаю їх.
не маю права заперечувати. і все ж: інтернет може обезславити, а от славетним не може зробити.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")