коли нащадки прочитають розумні ці й дурні рядки вони в театрі роль зіграють де йде життя , й свої думки вони на сцену перенесуть зігравши ролі до кінця смертельні рани в піднебесся полинуть … там буде життя а тут театр, і ми актори погані може і дурні у кожного є свої ролі свої слова, пісні , вірші призначення – я вибираю собі я роль призначу сам я не вбиваю , не караю за нас усе рішає час під часом може – чути Бога під часом , може , ідол є у кожного своя дорога і своє поле для чудес ми всі актори непогані нажаль ці пусткою слова часом царі чи хулігани міліціанти для життя у кожного своя зарплата оплата щастя і трудів життя нам треба віддавати бо запитають – що ти вспів а я в житті – напевне блазень чи Ріголетто … Лоенгрін … живу посеред різних значень Що ж своє ти узяв в житті ?...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")