Роздуми над життям
РОЗДУМИ НАД ЖИТТЯМ
Молитва, це не колесо в запасі,
Вживати, коли станеться біда,
Це керівниця шляху, швидкість часу,
Вталяє спрагу, мов свята вода!
Чи думав ти ,чому вікно широке,
Як їдеш автом, вибираєш путь.
А зеркала малі, все ж бачиш кроки,
Та досить й це. Минуле не забуть!
Я друзів можу прирівнять до книжки,
Потрібна лиш секунда ,щоб спалить,
Роки пройдуть без спину, передишки-
Писати книжку...чи друзів відновить.
Усе в житті так швидко проминає
І радість і печаль, усе мине. Живи!
Бери ті дні, що Бог для тебе має
І пий нектар, не залишай на дні.
Коли здається нитка обірветься,
Дорога зникла, виходу нема
Звернись до Бога. Він лиш усміхнеться,
Потішить – заворот.... вперед хода!
То ж не журись! Це лиш додасть заботи!
Мозок приспить і сон твій відбере,
Журба не змінить завтрашні турботи,
Лиш спокій твій сьогоднішній вкраде.
Додав: Таля (23.04.2015)
| Автор: © Наталія Буняк
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1193 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 8
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА