Шумлять машини, газом задиміло,
В густім тумані туляться хати,
Зиґзагами по хіднику гуділо,
Де лавочки? Не відпочинеш ти.
І не цвітуть, не милують каштани,
Їх зрізали теперішні «майстри»,
Мій Києве, лице твоє в тумані,
Змінили все ,модерні халтурі !
І височіє в небі Берегиня,
Так високо зоріє на стовбі.
Чия вона, та Київська богиня?
Мабуть пташок літаючих в журбі!
У щемі серця, згадую минуле,
Широкі вулиці, кругом них квітники,
Цвітуть каштани,пахощі забулі-
Перед Бульваром смажать пиріжки.
|