РІДНА МОВА!
Коли знаєш свою мову,
Чужою спілкуєш,
Ти в чужій країні знову,
Або гірш,гордуєш.
Бо якби ти знав важливість,
Мови для народу,
Мав би ти для неї штивість
Поважать ізроду.
Браво всім ,що мови знають,
Чим більше тим краще,
Розумом своїм буяють,
Не якесь ледащо.
Хочете любить сусідську,
Вчіться, пізнавайте,
Та все ж свою материнську
Завжди пригортайте!
І не ставте ,щоби зріти
Мов святу ікону,
Щоб до неї помолитись,
Одягнуть корону!
Пишіть нею , розмовляйте,
Вживайте щоднини,
Бо без мови, пам`ятайте,
Не буде Вкраїни!
Додав: Таля (02.07.2015)
| Автор: © Наталя Буняк
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1008 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 6
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА