Що таке вірші? -
Мене запитали
Слова найтепліші,
Що мати казала.
Що таке вірші?
Це цвіт калиновий,
Це – найщиріший
Промінчик любові.
Що таке вірші?
Це – пломінь кохання,
Усі найсвітліші
Людські сподівання.
Що таке вірші?
Душі серенада,
У час найгіркіший
Найкраща розрада.
Що таке вірші?
Із серцем розмови,
Це музика тиші,
Це голос діброви...
|