Ось- ось і знову Новий Рік,
В новій пеленці, як й вторік,
Обіцянок хоч відбирай!
Те що посієш, те й збирай!
Хай Бог нам розум посилає,
Та мудрий провід підбирає,
Щоб сіялось кругом добро,
Щоб збіжжя, не полинь, зійшло!
А поки ми це все зготуєм,
Та людям щастя подаруєм,
Любімся всі, відкиньмо зло,
Щоб всім нам радісно було!
Ану ж бо , швидше починати,
Сміття торішнє вимітати,
Стрічаймо радісну новину,
Йде Новий Рік до нас в гостину!
Тримаймо Новий Рік за поли,
Щоб встиг нам дати кращі долі,
Щоб всі ми в мирі добре жили,
Щоб не сварились, лиш дружили!
Бажаю всім веселого настрою і взаємної любови!
|