Хочу стати птахом я –
Чудернацька мрія!
Та ось доленька така,
Літати не вмію...
А як хочеться мені
Мати птаха крила!
Думи гнати геть сумні,
Щоб їх нічка вкрила...
Хочу стати птахом я –
Серце рветься в небо,
Та важкий зі страхом бій
Виграти ще треба!
Хочу стати птахом я –
Заповітна мрія.
А коли здолаю страх,
Літати зумію.
|