Сумно, бо здавалося, що життя буде вічним, особливо в молодості, а воно ось вже і закінчується, і, ніби його й не було, і, ніби ось тільки вчора...Хтось із мудрих казав, що людське життя - спалах на Вселенських теренах, і тепер я йому вірю.Дякую!
Щемний вірш,бо щемне життя у людей і не потрібно одягати рожеві окуляри,ніби то все у нас добре.Я теж ловлю себе на думці,що навіть дитячі вірші ,які завжди світяться позитивом,десь поділися.
Життя наше - не мед і це правда, в плані соціалки, але вірш не про це, а взагалі про життя, яке не встигло початися, як вже й закінчується, і в моєму віці це дуже помітно. Дякую!
Про швидкоплин життя я з Вами погоджуюь ,але і старість може бути щасливою,бо не лише грошовою міркою міряється (це спокій,це відчуття того,що ти потрібен іт.д.) Зміст вірша я зрозуміла правильно,дякую.
Вірш дуже гарний, ніби поводив мене за руку по цих чудових місцях. Але не вбиваймо самі у собі іскру життя, краще палімо нею тих павуків старості, що хочуть заснувати нас своєю павутиною. Нехай вас благословить Господь радістю, миром і всим тим, що потрібно людині для щастя.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")