Лютує Лютий за вікном… лютує Лютий…
Щоб ще міцніше крижані затиснуть пута…
Замерзло й Сонце за вікном, у танці з Вітром,
Кружля засніжена Душа і марить літом…
Серця завмерли і думки, вповиті льодом…
Та у словах нема тепла, лиш сивий холод…
Бурульки в простір уп’ялись неначе стріли,
Спустило Небо до Землі покров несміло…
Хоч ще Зима панує тут й гуляє світом…
Та десь Весна у почуттях уже зігріта…
Струмком кохання припливе крізь заметілі,
Спокусник ніби, підморгне підсніжник білий…
В свідомість й душу принесе солодкі мрії,
Благословить у молитвах на нові дії …
Щоб крига скресла навіки у кожнім серці,
Та відновились до життя й надії мертві…
Бо лиш заквітчані добром й благословенні,
Господь освятить на добро труди щоденні…
Благословивши на Любов, Надію і Віру,
Щоб, як і крига, вороги щезли без сліду…
9.02.2017
Іванна Осос
|