Stodolia
НАРЦИС
Сам вподобав себе .
У тілі вищим став ,
Тому – навиворіт душа .
У тьму життям іду
Я ж богом – ідолом
У всесвіт мчу .
Кланяюся собі –
Ось так й живу !
Відлюблений собою
Я Пан в собі давно ,
Я – вічність , щастя і любов .
Усе на світі ,
Бо я – БОГ !
|