Я НА ВАГУ ПОСТАВИЛА ЖИТТЯ!
Я на вагу поставила життя,
Щоб зважити своє добро і горе,
Хиталася вага, бо почуття
Без стійкости було, і не прозоре!
То я щаслива, слухаю казки,
Які з любов'ю матінка говорить,
То їсти хочу, пусто на столі,
Війна бушує, сліз кругом, як море!
То молода і квіткою цвіту,
Надія в серці, сію зерна в полі,
Ось-ось дозріють, хліба напечу,
Всіх нагодую, буде всім доволі!
Дорога круто повернула вбік,
Поїхав потяг, опинивсь в чужині,
Бездомність, праця, і бажань потік,
Постійне кру..., і сльози журавлині...
Нарешті- ВІН! І ясно стало так.
Обійми, поцілунки, залицання
І мріялось , якби ж завжди отак,
Що там дощі, коли в душі кохання !
Та знов дорога ,знов чужий поріг,
І знов скитання, пошуки, турботи!
Назад ні руш! Хочби й хотів, не міг,
Бо вже сім'я, уже нові клопоти.
Хитається вага, біжать роки,
Куди вони? Ні він, ні я не знаєм,
О диво з див! Прямуєм навпрошки!
Вага в наш бік! Ми разом! Ми кохаєм!
Додав: Таля (28.11.2017)
| Автор: © Наталія Буняк
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1105 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 6
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.