відкупорюю пляшку (незнаю, на добре, чи на біду)
і поставив на стіл...запалив...попіл скидую у кришталь...
задивився як місяць мовчанням стікає у пустоту -
в павутинних тенетах пітьми, він обплутаний хмарами жаль...
відірвав я свій погляд застиглий в задумі в нічне вікно,
наливаю неспішно у тиші мовчань і нудьги самот
це домашнє червоне чудове густе мов лікер вино -
п"ю повільно, смакую, ковтаю рубіновий сум марнот...
а у небі - порізаний лезами хмарення місяць весь,
затуманений, з болю хитається в відчай від болю у ніч...
і тополі в благанні здійняли мов віхоть у вітах хрест,
аби день розпочався радінням і славою сонцю встріч...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")