спіткнувся я ...
упав , не встав
душа вже відлітає в простір
смерть з тіла вилучає кров
й немає дихання , вмираю ...
немає більше слів -
я вмер
і не зітхну я більше серцем
мене скосила люта смерть
у справедливості своїй ,
а світ - мовчить собі ...
...
під сонечком муркоче кіт
і песик гавкає і лащиться до ніг
десь між кущів повзе змія
і яблуко життям дозріло ...
написано року 2016
дня вісімнадцятого місяця восьмого
|