`Будівники` Правди
є Правда і Кривда;
щоб приховати Істину насправжню,
правду "будують" на свій лад-
усі підряд.
Мораль женуть убік,
бо так робилось не один вже вік,
і були добрі результати-
щоб мати Зиск,
приходилось брехати,
бо було вигідно отак,
тому і одягали усепреведнії шати,
щоб довести, що праведно все чинять,
собі добро гребуть,
а справедливим свинять.
Іван Петришин
|