Сонце-відвічне воно,
Ясність- дощі розганяє,
Людям цю власть не дано,
Все тимчасове- зникає.
Бог все тримає в руках
Сонце чи хмари чи бурі
Все у житті має шлях
Радісні дні чи похмурі.
Хмара ,яка приплила,
Чорна така і злоядна,
Довго не буде вона,
Сонцю вона підпорядна!
Сонячний промінь, мов спис,
Вдарить в саму середину,
Збудить напівсонний ліс,
Верне нам радісну днину.
|