Нехай задумане здійсниться,
А зло нехай кудись піде…
Все, що реальне й що насниться,
Щоб не було біди ніде…
Щоб доля щиро посміхнулась,
Новий настав щасливий день,
Де тільки спокій і наснага
В душі співатимуть пісень…
Хай гнів піде до тих, хто злобний…
Для мирних тільки благодать,
Господь щоб засудив по справах
Усю ганебну, чорну рать…
Щоб бумерангом повернулись
Усі наклепи й тихе зло,
До тих, що їх там породили
Де натяку і не було…
Хай кожному лиш те воздасться,
Чим іншим хоче досулить… –
Всевишній завжди все побачить
Лиш Він один може судить…
21.11.2019
#поезія_Іванна_Осос
|