Стрітенська Свічка – Божий Оберіг,
Молитва щира про сім’ю й родину,
Що захищаючи не допускає гріх,
Тому візьмемо ми її й в могилу…
Освячена Царем сьогодні світу,
Освітлює всім небайдужим путь,
Благословляє нині «Многі Літа»,
Де лихослів’я душу не знайдуть.
Візьмім воскову свічку до оселі,
Щоб Світлом Правди освятить її,
Настали щоб часи у нас веселі,
Та в Україні край прийшов війні…
Щоб не сивіли рано вдови молодії,
Щоб діти не зростали без батьків,
А Світло Стрітенське у вірі і надії
Прийшло до тих, хто думать не хотів.
Запалим Свічку щиру в кожнім серці,
Благословінням освятивши всю сім’ю.
В День Стрітення думки, що і затерті,
Зустрінуть сенс новий душі й Весну…
#поезія_Іванна_Осос
14.02.2020
|