Вже зрозуміло, що коронавірус є, але і маніпуляцій навкруги нього теж до чорта. А Україна поки не визначиться - КУДИ ЙДЕ, буде деградувати. Ті, хто чітко знають, куди вони йдуть, крокують швидко та впевнено і завжди дістаються до мети. А ті, котрі то йдуть вперед, то повертають назад, то взагалі сидять на узбіччі, приречені на вічні страждання та поневіряння.
Дивуюся, що брехня така живуча. От і Ви повірили брехні, якої в нас - по вінця, буцім Україна не має свого курсу, але ж Зеленський з першого дня чітко заявив, що Україна - це Європа, що змінювати курс він не буде, але брехачі чи не чують, чи не хочуть чути і тільки спекулюють на своїх побрехеньках. Кажете, крокувати швидко, а хіба хто проти, але ж за, майже тридцять років, було нагороджено таких законів, що чорт ногу поламає, а демократією у них і не пахне, головне, за тими законами покарати нікого не можна, всі білі і пушисті, от і приходиться їх переробляти, щоб якось вирулити на той демократичний шлях. Все вирішується через суд, а там свій регламент от і толочим воду в ступі, а час іде. А бруду на того Зеленського опозиція вже стільки вилила, що мені його, як людину, просто шкода. Сумніваюся, що демократія в Америці була створена за два дні. З повагою.
Підписуюсь під кожним Вашим словом, пані Катерино. Сумно і гірко. Жити в Україні зараз важко, але звинувачувати лише Президента в цьому - огидно. Порошенко був при владі шість років, а Зеленський - лише один рік. Бруду на нього вилили дійсно цілу гарбу. Критики багато, а конструктивних порад - нуль. Печально все це.
Все так, пані Катю. Тупцямося на одному місці. А тут ще й коронавірус. Не треба говорити про те, що його нема. Він є. Знаю реально людину, яка пройшла тест і зараз на лікуванні. Будемо сподіватися, що все налагодиться. Не будемо панікувати і впадати у відчай. Одну дуже велику помилку зробили. Як з неї тепер вибратися? Оце важливо. Дякую за вірш.
Не знаю про яку помилку йде мова, але думаю, що їх не одна, а багато більше, і нам прийдеться з ними жити, і миритися. Надія - це єдине, що нас не підводить уже більше трьох століть. Дякую за коментар!
Знаю , як мінімум шість близьких мені людей, які хворіють чи перехворіли короною. Один хлопець років ледь за 20, вже місяць у важкому стані. На роботі виявили в колеги, всіх відправили в ізоляцію, сама через кілька днів проходитиму тест за фінансування і проханням фірми. Надіюся, що все минеться. Проте, для когось чиясь біда, це всього лише додатковий спосіб наживи. Дуже шкода, що ми перестали бути людяними.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")