СЕРЦЕ SECOND HAND Кому потрібне серце secondhand..? Хоча вже давнє, але майже без ужитку. Кохало палко, видавалось на момент, Але кохання те, чомусь, минуло швидко…
Кому потрібне серце secondhand..? Його так довго в грудях зберігаю, Давно уже розбите майже вщент, Й надії на майбутнє не плекає…
Кому потрібне серце secondhand..? Можливо хтось іще відремонтує, Чи ритмам намалює перманент, А то давно його ніхто не чує…
Кому потрібне серце secondhand..? Його й впакую я подарунково, Придумаю новий моднячий сленг, Щоб не образить навіть випадково…
Кому потрібне серце secondhand..? Нікому! – Бо й мені, мабуть, вже зайве! Не варто серце дарувати всім під ряд, Якщо й саме свій сенс в житті не знайде!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 910 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")