АНГЕЛ Твій Ангел завжди буде поруч Нашіптує, оберігає, захистить – Чи застереження слова підкаже, Чи настанови дати поспішить, Чи, може, й часткою твоєю стане І підбадьорить, і утішить, і простить…
Ти тільки дай йому можливість Дай шанс не кануть в небуття… Щоб міг тебе оберігати, Втручатися в твоє буття, Щоб і над прірвою стояти При небезпеці для життя…
Та хто ж вони? Чому в потребі Спішать, летять на серця клич? Чому відповідають на молитви… І що на думці в них лежить? Чому присутній хоч не кличеш, Чому так просто захистить?
Вони для ля Бога – промені для сонця. Бог їх створив в служіння нам! Їх існування – відповідь молитві Що ще звучить і тут і там… Це єдність світу і матерії і духу… Живуть допоки необхідні нам!
Вони для нас - це частка Бога, Що в кожному із нас живе… Божественна святая іскра, Що дозволяє попросити, Очікувати чи молити… Й на допомогу завжди йде!
Проси завжди їх сотворити благо, Що шкоди людству не несе, Не суперечить Божим планам, З мораллю в розріз не іде… Для себе, а чи навіть інших – Молитва ця не пропаде!
Якщо не кличеш, не благаєш Вони не втрутяться в твій світ… Буквально завдання чекають, Лиш від нещастя вберігають І чемно молитов чекають, В надії, що покличеш їх…
Посланник Ангел світу Духа, Він в небесах мільйони літ… Тому природно, лине в душі, Де думка й помисли ясні, Де почуття у згоді з духом – На їх цілком цей схожим світ!
Ангелам добре, де любов і щирість Де почуттів стрімкий коловорот В оточенні думок щасливих, І в радості все більше нових нот – Звільнися від роздратування, Ти під крилом його щедрот!
Спілкуйся з ними ти частіше Не уникай своїх проблем Як з другом вірним поділися І слухай слів орошених вогнем Чекай же мовчки тих думок, Що припливуть як на урок…
Як висхідна спіраль чарівна, Твій дух до Ангелів злетить, Як птах, з тенет що стрімко рветься, У вись стрілою він злетить… Ти ж позитивом освятишся, Щоб відновити неба мить!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 932 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")