ЖИТТЯ МИНАЄ Життя минає тихо й непомітно – За літом літо, нова ніч з’їдає день… Вже стільки радості та горя пережито, Та досі безліч не доспівано пісень…
Світанок перекреслить день вчорашній, Дощ змиє те, чого насправді й не було, Спішиш у планах мріючи, як завжди, Про те, чого тобі з Небес і не дано…
У кожного в житті своя стежина, Для чогось роль твоя прописана така, Прийшовши на цю землю, як людина Не можеш долю взяти й у ставка…
Не маєш права морем хвилюватись, Шуміти листям, як зелений гай – Повинен Божій Волі піддаватись, Тому чужого на цім світі не шукай…
Тобі не бути вічним ехом в горах, Не пригощатись квітами й пилком, Бджолою над полями не літати, Та не кружляти і метеликів танком…
В глибинах щастя не твоє, напевно, Та й в небі не літатимеш орлом, Лише молитва й труд щоденний Життєвий вкажуть путь і перелом…
Тому шукай себе завжди і всюди Підказку завжди мають Небеса Бо на шляху не завжди, будуть люди, Які покажуть де твій сенс життя…
Життя минає тихо й непомітно – Спішить кудись життєвий календар То ж встигни скористатися ним хитро, Й не розгубити свій Господній Дар…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 937 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")