ЧОМУ ВСІ ПЛАЧУТЬСЯ ЗА ЛІТОМ Чому всі плачуться за Літом, Чим Осінь знову завинила вам? Яскрава, сонцем досхочу зігріта, Бурштин, неначе, з золотих оправ.
Невже живеться влітку позитивно, Коли й пекуче сонце дошкуля… Бджолиний рій гуде отак невпинно, Чи комарів по ночах «бдзиківня»?
Чи «кумкі-квакіт» жаб’ячий в болотах, А, може, в місті плавлений асфальт? Та транспорт той вонючий потом Й бабуля в шортах, що волає «Гвалт!»
Не всі на морі влітку розкошують, Та море можна й взимку відшукать, Чому ж тоді ми так ото пильнуєм, Щоб Літо довше нам не відпускать?
Навчились досі плакатись за Літом. Літа минають і життя уже пройшло… Ще й влітку милуватимемось світом, Якщо Всевишнім справді це дано.
Давайте Літо легко відпускати, Щоб знову в Осені просить чеснот, Якщо й не встигли довідпочивати, Пора вже кращих досягать висот.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1015 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")