ПЕРЕТВОРИТИСЬ В ЗИМУ Якби отак й перетворитись в Зиму, Навчитися щоб чаклувати із води, Та заморозити ту негараздів зливу, Котра вже горя принесла й біди…
Якби отак й перетворитись в Зиму, Сніжинками щоб й душу холодить, Якщо не здатна на любов щасливу, То краще щоб і тілом не грішить…
Якби отак й перетворитись в Зиму, Ту крижану без серця й почуттів, Тоді, можливо, прожила б щасливо, Ще не одну собі бажала б сотню днів…
Якби отак й перетворитись в Зиму, Щоб навіть поглядом убити на путі, Усе що долю творить не щасливу, Лише в узорах залишити б на вікні…
Якби отак й перетворитись в Зиму, Щоб сльози згірклі вимерзли і біль, В солодшу ягоду перетворить калину, А мріям справжню закрутити заметіль.
Якби отак й перетворитись в Зиму, Щоб лихослів’я із бурульками сплили, Чи й в надкрихку замерзли тонку кригу, Розсиплеться котра назавжди до Весни…
Якби отак й перетворитись в Зиму, Покрити льодом і прокльони всі лихі, Життя свого отак віддала б половину, Тим, хто не встигли і помріяти в житті.
Якби отак й перетворитись в Зиму, Зачарувати щоб природу та людей, Різдвяне справжнє сотворити б Диво, Щобв щастя огорнути кожен день…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1032 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")