ПЕРЕГОРНЕ СТОРІНКУ КАЛЕНДАР Перегорне сторінку календар – Хоча до дат йому байдуже. Коли і Зиму підготує в дар, Не сповістить тебе, мій друже!
Бо ж все, як вчора тут і там – Зопріле листя килимом жовтіє, Розпусник вітер в крона завітав, Хоч роздягнуть дерев не вміє… Допоки бешкетуючи Зима, Не повелить своїм морозам, Пірнути в ріки до самого дна, Та й в душах висушити сльози. Прощально-ніжний осені танок, Буває часом у природі й взимку, Нема погоди навіть для санок, Щоб з лісу привезти ялинку.
Химерна Осінь не спішить У небуття спливати з часом. Дарма, що грудень аж кричить В календарі надривно басом…
Сторінку в Зиму календар Вже завтра знову нам відкриє, Залишиться ж в душі Весна, Що розправляє й серця крила.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 996 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")