РІЗДВЯНІ АНГЕЛИ-2020 Різдвяні Ангели вже, мабуть, під вікном, Шукають стежок, що до кожної хатини, Листи бажань читають, сповнені добром, Здійснились мрії щоб у кожної людини…
На жаль не здатні ми побачити їх шлях, Спостерігати всі турботи різдв’янії, Тому чекаємо, що прилетять хоч в снах, Ці Ангели, в тендітно-ніжнім сніговії.
Святково манить вже нас запах мандарин, Духмяно пахне і глінтвейн отой гарячий, Щоб в Свята в Миколая не забракло сил, Але запал у нього щоб завжди був юначий…
Ялинки-модниці уже готові до убранств, Чекають, кожна, що одіне стильне скоро, Щоб новорічний свій зробити реверанс, Коли навкруг збереться хороводів коло.
Мабуть сніжинки також Свята ждуть, В моєму місті тому й досі не літають, Напевно танець лиш тоді свій розпочнуть, Коли ялинки всі принади повдягають…
Різдво уже, мабуть, в повітрі та в думках, Святково-трепетно в душі та серці кожнім, Хоча, на жаль, тернистий в нього нині шлях, Бо дім мій буде і на Свята геть порожнім…
Сумне Різдво у той проклятий карантин, Мабуть, й Ангелам заборонять тут літати, Втекти б аж до дитинства радісних картин, Коли юрбою бігли разом всі колядувати…
Немає настрою, щоб й «дідуха» приготувать, Не хочеться святково навіть стіл прибрати, Якщо й Різдво отак «онлайн» нам святкувать, Це ніби вже тілесно та духовно помирати…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1024 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")